Caută
Close this search box.

Auriculoterapia, soluția prin care zeci de români au renunțat la fumat

Auriculoterapia, una dintre cele mai rapide, sigure și noninvazive terapii din lume împotriva fumatului, consumului de alcool, obezității, stresului a înregistrat rezultate remarcabile în ultimul an în România. Peste 190 de pacienți au reușit să renunțe la fumat prin această terapie răspândită de peste 60 de ani în Europa și SUA.

George Țăranu, auriculoterapeut și specialist în combaterea adicțiilor prin medicină alternativă, descrie procedura ca fiind una de scurtă durată și complet nedureroasă:

“Cu ajutorul celui mai performant aparat din lume, și singurul de acest fel din România, terapia are loc în doar 15 minute. Prin implusuri electrice la nivelul urechii, nevoia de nicotină este înlocuită cu o cantitate de serotonina suficientă pentru următoarea lună. Adică suficient cât să nu mai simți nevoia să fumezi. Evident că mai departe, pe acest drum, totul ține de voința fiecăruia, dar noi suntem alături de pacienți atât înaintea cât și după efectuarea terapiei”, detaliază George Țăranu.

La un an de la deschiderea primei clinici de auriculoterapie Stop-smoking din țară, specialistul explică: “Este o terapie izvorata din acupunctură, complet sigură și neinvazivă ce ofera rezultate imediate și permanente pentru renunțarea la fumat și nu numai. Auriculoterapia consideră că întregul corp este reprezentat, în mod simetric, pe pavilioanele urechilor şi că toate organele şi ţesuturile corespund unui punct al urechii. Astfel, există 200 de puncte pe fiecare ureche. Potrivit Institutului pentru Auriculoterapie din SUA, tehnica poate să depisteze peste 200 de boli, cum ar fi problemele organelor interne, problemele ginecologice, ale organelor senzoriale, precum şi maladiile psihice.”

Un răspuns

  1. Auriculoterapia este deosebit de eficienta insa trebuie inteleasa si practicata logic. Ppunctele hartilor nu se vaneaza pe ureche. Sunt 12 stadii energetice ale proiectiei fatului cu capul in sus si cu capul in jos. Fiecare stadiu energetic auricular este asociat unor anumite patologii. Scoala franceza din pacate a studiar doar un singur stadiu dintre cele 12 evolutive stadiul energiei arsita in stadiul de fat cu capul in jos. Scoala coreana de acupunctura in 6 energii le-a documentat pe toate. Detalii gasiti pe http://www.cursuri.info Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri