Caută
Close this search box.

Exclusiv! Lovitură pentru preotul cântăreț Cristian Pomohaci!

Preotul cântăreț Cristian Pomohaci are zilele numărate în fața altarului,întrucât, acesta va fi caterisit, adică își va pierde calitatea de preot. Reporterii magnanews au aflat că mai marii lui Pomohaci, au decis deja soarta sa, adică,înlăturarea sa din rândul clerului orotodox. ”Atitudinea lui Pomohaci nu deloc una adecvată unui preot. Ba mai mult, cu toate că este la judecata consistoriului bisericesc, acesta se comportă ca și cum nu l-ar interesa deloc soarta sa. Pomohaci trebuie să rămână doar cântăreț de muzică populară.Nu va mai avea nicio  treabă cu Biserica Ortodoxă Română”, ne-au spus surse din rândul clerului BOR.

Mai mult, situația lui Pomohaci este din ce în ce mai grea, întrucât a intrat și pe mâna procurorilor. Astfel,dosarul în care preotul Cristian Pomohaci este acuzat de săvârşirea infracţiunii de racolare de minori în scopuri sexuale a fost preluat de Parchetul General și urmează să fie audiat de procurori.

Pomohaci este în centrul unui scandal mediatic, după ce, în mediul online a apărut o înregistrare a unei conversaţii care ar fi avut loc între Pomohaci şi un adolescent de 17 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri