Caută
Close this search box.

Generalul Dumbravă, subiectul unor noi dezvăluiri. Conflict între servicii, o bancă importantă din Ungaria implicată

Noi dezvăluiri bombă despre fostul general SRI Dumitru Dumbravă, unul dinte personajele cheie ale Statului Paralel, alături de generalul Florian Coldea, în emisiunea jurnalistei Anca Alexandrescu.

După ce dezvăluire făcute în exclusivitate pentru Anca Alexandrescu de către omul de afaceri Cătălin Hideg, apar noi probe că generalul în rezervă a mai fost implicat în acțiuni similare împotriva altor oameni de afaceri români. Aurel Săvulescu a relatat, în exclusivitate la Culisele Statului Paralel, cum a fost abordat de către generalul Dumbravă, încă din 2014, când acesta era încă activ și cum a apelat la ajutorul „altui serviciu profesionist” al statului pentru a-și face dreptate.

Omul de afaceri Aurel Săvulescu a fost silit, practic, să intre în faliment, după ce statul român care, prin Eximbank, a girat un credit de 4,5 milioane euro acordat Vlăsia SRL de către OTP Bank, a permis băncii finanțatoare, să-i blocheze repetat tragerile din cont, lucru care a determinat inevitabil sistarea lucrărilor la o fabrica de carne aflată în construcție și pentru care fusese solicitat creditul.

OTP a dat în judecată firma lui Săvulescu, iar statul român s-a făcut că nu știe despre ce este vorba și așa s-a ajuns la insolvența societății comerciale, potrivit atitudineinarges. În plin conflict, intră în scenă generalul Dumbravă.

SĂVULESCU: M-AM ÎNTÂLNIT CU GEN. DUMBRAVĂ ÎNTR-UN SEDIU AL SRI

„În 2014, domnul Dumbrava era in conducerea SRI. M-a invitat la o discuție in zona Ștefan cel Mare. M-a contactat un ofițer SRI, Marin. A spus că știe ce mi se întâmplă si vrea să discutăm cazul. La momentul ala nu făcusem nicio plângere la nimeni. (…) La întâlnire a fost Dumbravă cu doi ofițeri, cel mai probabil de la direcția economica. Am crezut ca vor sa ma ajute. Le-am pus toate documentele la dispoziție. Mi-au spus că urmează să mă mai cheme, nu m-au mai chemat. (…) După am chemat in judecata la Tribunalul București, una in nume propriu si cealaltă in calitate de administrator al garanției de stat. Am încercat din răsputeri pe cale legala sa nu distrugă investiția. Nu au vrut sa stea de vorba, au încasat garanția”, a declarat omul de afaceri în emisiunea Ancăi Alexandrescu. Citește mai departe intreaga investigație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri