Caută
Close this search box.

La aniversarea celor 77 de ani, Ringo Starr a dăruit lumii un cântec de dragoste

Ringo Starr a sărbătorit 77 de ani, vineri, cu un cântec care invocă mai multă dragoste în lume şi care va figura pe următorul album, precum şi un duet cu Paul McCartney, celălalt membru The Beatles încă în viaţă, relatează AFP.

Fostul baterist The Beatles a anunţat lansarea pe 15 septembrie a celui de-al 19-lea album al său de studio, care se va intitula „Peace and Love”. Printre cei cu care a colaborat la realizarea materialului discografic se numără Paul McCartney şi alte nume mari ale rockului.

Ringo Starr a prezentat vineri „Give More Love”, un cântec pop, influenţat de sunetul The Beatles, dar cu un sound al chitarei mai dens.

Aşa cum se întâmplă de obicei la aniversarea lui, Ringo Starr a încurajat fanii să se regăsească şi să facă semnul universal al păcii, să ridice degetele în formă de V.

Paul McCartney a compus două cântece pe noul album, prima înregistrare din 2010 a celor doi supravieţuitori din grup, care au revoluţionat muzica modernă. .

Paul McCartney se află în bună companie pe acest album, alături de Joe Walsh, chitaristul de la The Eagles, Dave Stewart, membru al duo-ului The Eurythmics, precum şi Steve Lukather, chitaristul de la Toto şi prolific muzician de studio.

Ringo Starr va susţine în octombrie opt concerte într-un casino din Las Vegas, urmate de un turneu prin Statele-Unite.

Ringo Starr şi Paul McCartney s-au reunit şi anul trecut când au participat la mai multe evenimente organizate în campania de promovare a documentarului ”The Beatles: Eight Days a Week – The Touring Years”, regizat de Ron Howard.

Trupa The Beatles a fost înfiinţată în anul 1960, în Liverpool, şi a devenit celebră în formula John Lennon, Paul McCartney, George Harrison şi Ringo Starr. Formaţia este considerată cea mai influentă din zona muzicii rock. Cele 27 de albume de studio, 52 de compilaţii şi 4 albume live ale sale au fost vândute în peste 180 de milioane de copii în întreaga lume. Trupa The Beatles, care s-a destrămat în 1970, a fost recompensată cu 10 premii Grammy, dar şi cu un premiu Oscar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri