Caută
Close this search box.

Macovei, despre isteria Soros: Dragnea nu are nici o limită a minciunii

monica macovei

Să deţii atâta putere, să faci numai ce vrei tu în ţara asta, cum face Dragnea, şi să te smiorcăi zilnic că Soros îţi vrea răul înseamnă să nu mai ai nici o limită a minciunii, a opinat europarlamentarul Monica Macovei într-un interviu acordat publicaţiei Reporter Virtual.

„Sper că nu mai crede nimeni fabulaţiile lui Dragnea despre George Soros. Mai sunt câteva ţări unde este o campanie împotriva lui George Soros: în Macedonia, unde starea politică este foarte proastă, şi în Ungaria condusă de Orban, care este împotriva Uniunii Europene şi care a interzis universităţile străine şi finanţarea organizaţiilor neguvernamentale de finanţatori externi, vrând să se asigure că educaţia şi societatea civilă sunt exclusiv sub puterea lui, direct sau indirect”, a declarat Macovei.

Fostul ministru al Justiţiei a reamintit, potrivit epochtimes-romania.com, că unii din cei mai înverşunaţi anti-sorosisti au avut burse finanţate de Fundaţia Soros, acesta fiind cazul preşedintelui Ungariei, iar la noi în ţară sunt cu siguranţă membri PSD în aceeaşi situaţie.

„Aţi văzut că Victor Ponta a avut un consilier fost bursier Soros. Şi cu siguranţă sunt şi alţi membri PSD în aceeaşi situaţie, pentru că au beneficiat de acea oportunitate, creată de George Soros acum mulţi ani, de dezvoltare a societăţii civile în România.

Iar acum stau şi se uită la Dragnea cum fabulează despre George Soros şi probabil că în ipocrizia lor îl şi aplaudă pe Dragnea”, a declarat europarlamentarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri