Caută
Close this search box.

Cu emoții și eforturi uriașe pe caniculă, Simona Halep se califică în ”sferturi”

Emoții și eforturi uriașe, pe caniculă, la Washington Open ! Mult mai greu decât ne-am imaginat a fost pentru Simona Halep să joace cu această Duque-Marino (115 WTA), din Columbia:

Simona Halep – Mariana Duque-Marino 3-6, 6-4, 6-2

În primul set, a fost ”din scurt” 3-0 pentru Marino, până când Simona a schimbat racheta și a început să puncteze la game-uri, făcând însă multe greșeli neprovocate, pe o călduă infernală.

Mai apoi, în setul doi, Simona a condus cu 5-1, însă la 5-2 Marino a cerut 3 minute time-out medical, după care s-a apropiat până la 5-4.

Ambele jucătoare par epuizate de căldură, însă Simona reușește să ajungă, totuși, la 4-2 în setul decisiv și apoi, foarte greu, la 5-2 și la 6-2.

În penultimul game al setului 3, Halep a avut și o mică problemă cu genunchiul drept, care sperăm să nu se agraveze mai departe.

În sferturi de finală, favorita nr.1 Simona Halep (nr.2 WTA) va juca cu rusoaica Ekaterina Makarova, favorită nr.7 la Washington și nr. 59 mondial WTA, dar și semifinalistă la US Open, tot pe ciment, în 2014 (foto ProSport).

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri