Mihai Palada a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului, acuzând-o pe jurnalista B1 TV Nadia Ciurlin că „nu i-a luat apărarea“ în faţa comentariilor negative ale invitaţilor postului de ştiri, venite după ce sociologul l-a agresat fizic pe Mihai Goţiu în timpul emisiunii acesteia, potrivit adevarul.ro.

După vizita la IML, Mihai Goțiu va depune plângere penală împotriva lui Mirel Palada

„Aud că Mirel Palada mă reclamă la CNA că nu l-am apărat într-o emisiune în faţa criticilor unor invitaţi, după vestita bătaie din platoul B1 TV.

Asta e culmea tupeului! Un bătăuş ofensat că nu l-a protejat o femeie. Nu apăr din principiu oameni violenţi, dar există dovada că l-am sunat în direct să se apere singur. Dacă nu dădea bir cu fugiţii, poate găsea vreun argument în apărarea lui. Altfel, aştept amenda CNA, că doar trăim în ţara în care cine dă cu pumnul umblă liber pe stradă, iar cine nu îi apără reputaţia e bun de tras la răspundere.“

„Noi l-am sunat pe domnul Palada pentru că voiam un punct de vedere din partea domniei sale. Ne-a transmis prin SMS că nu dorește să comenteze în acest moment. Totuși, noi suntem insistenți, o să-i rog pe colegi să mai sune”, susținea Nadia Ciurlin în direct, pe 15 septembrie, în ediția în care a prezentat imaginile cu momentul agresiunii. Tot atunci, unul dintre invitați a susținut că și el i-a scris un SMS lui Palada și a primit aceeași reacție. În tot acest timp, pe post se auzea cum Mirel Palada este sunat, potrivit postului de televiziune B1 TV.

139 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =