Caută
Close this search box.

Anunț șocant al lui Maradona și un meci cu președintele Venezuelei

Întâlnire inedită – și nu e prima – între omul considerat de mullți a fi cel mai valoros fotbalist al tuturor timpurilor, argentinianul Diego Armando Maradona, și controversatul președinte venezuelean Nicolas Maduro (54 de ani), urmaș al nu mai puțin controversatului Hugo Chavez. Maduro a anunțat luni, la Caracas, că va juca a doua zi un meci de fotbal alături de nimeni altul decât Maradona, campion mondial în 1986.

„Voi juca sub conducerea lui Diego Armando Maradona, în apărare. Sunt bun la apărare și la executarea loviturilor de la 11 metri”, a declarat președintele venezuelean Maduro, la o ceremonie în Caracas la care a participat și starul argentinian.

Între altele, Maradona (57 de ani) va produce și va comenta o emisiune de fotbal la Campionatului Mondial 2018, din Rusia pentru postul argentinian Telesur.

Un anunț șocant, postat de Diego Armando Maradona pe Facebook, suna cam așa : ”Noi suntem chaviști  până la moarte. Iar când Maduro va ordona, eu voi îmbrăca haina de soldat pentru o Venezuelă liberă, pentru a mă bate împotriva imperialismului și împotriva celor care vor să profite de drapelele noastre, de ceea ce avem noi mai de preț”. (Foto: telesur)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri