Caută
Close this search box.

“Poveste fără sfârşit” la Teatrul Evreiesc de Stat

Sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 11.00, la Teatrul Evreiesc de Stat,va avea loc o nouă ediţie a spectacolului pentru copii ”Poveste fără sfârșit”.

Pici, părinţi şi bunici sunt invitaţi în lumea magică a poveștilor, a personajelor fantastice, în care imaginația şi curajul celor mici sunt personajele principale.

Spectacolul interactiv îşi propune să le ofere copiilor oportunitatea de a face parte din spectacol, devenind astfel personaje. Şi adolescenţii vor avea șansa dezvoltării personale în compania actorilor Teatrului Evreiesc de Stat.

Din distribuție fac parte actorii Luana Stoica, Alina Tomi, Mircea Dragoman, Tudor Aaron Istodor, Andrei Bibire şi trupa de teatru a Colegiului Naţional de Informatică ”Tudor Vianu”, coordonată de profesorul Marcel Homorodean.

Dramatizarea după ”Basme şi povestiri evreieşti” este semnată de Edith Negulici.

”Poveste fără sfârşit” este un spectacol dedicat tuturor celor care vor să cunoască magia basmelor evreieşti, în care amintirile trecutului, experienţele trăite în realitate şi în vis se împletesc, ştergându-se hotarele dintre ele, astfel încât fantasticul să fie perceput ca realitate, iar cotidianul să fie proiectat în plan imaginar.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile!

Mai multe informații despre programele și activitățile Teatrului Evreiesc de Stat puteți afla de pe site-ul  www.teatrul-evreiesc.ro, de pe pagina de Facebook www.facebook.com/teatrulevreiesc sau la numărul de telefon 0743.215.998.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri