Caută
Close this search box.

Gheorghe Hagi: ”Da, voi pleca din nou ! Cu toții trebuie să mergem în sus, spre mai mult și mai valoros, nu în sens contrar!”

Cel mai valoros fotbalist român al tuturor timpurilor și unul dintre cei mai valoroși din Lume, Gheorghe Hagi, omul care a jucat la Real Madrid și la Barcelona, dar a și înscris golul cu care Steaua a câștigat Supercupa Europei, iar la doar 20 de ani era deja căpitan al echipei naționale a României, ne-a făcut recent o declarație în exclusivitate, pe cât de surprinzătoare, pe atât de tranșantă.

Întrebat fiind dacă, cumva, va pleca din nou în Turcia, acolo unde a fost recent într-o vizită cu bunul său prieten Gică Popescu, cel supranumit ”Regele” și care a cerut cu fermitate să se renunțe la acest apelativ, ne-a dat un răspuns la care nu ne-am așteptat, un răspuns limpede, surpinzător și tranșant : ”Da, voi pleca ! Nu este normal ca omul să plece la mai sus, la mai multă valoare și seriozitate ? Eu zic că da. Nu vreau să critic sau să denigrez campionatul României, dar orice am face în campionat el rămâne la un anumit nivel. În Turcia, de exemplu, lucrurile sunt cu mult mai bine organizate și derulate. Repet, iubesc România, am luptat mult sub tricoul tricolor al Naționalei, dar asta nu are legătură cu viitorul meu în fotbal. Tot aici, în România, am ”inventat” și am format o echipă de la 0, FC Viitorul, echipă care în 8 ani a câștigat campionatul ! Credeți că e ușor? Alții în 8 ani abia trec de la Liga a 4-a într-a 3-a sau a 2-a. Nici pe ei nu îi critic, e bine că există și așa. dar eu ce am câștigat ducând în premieră un trofeu național la Constanța ? Am câte o mie de spectatori pe un teren ultramodern, cu o echipă care este campioana națională en-titre ! Și totuși, nu se vine la meci. Poate oi fi eu de vină, nu știu. În orice caz, aici mai mult decât să câștig titlul național nu știu ce aș mai putea face. Și am mai spus-o: cred ca aici deranjez sau deranjăm pe cineva. Dincolo, cu părere de rău o spun, tot ceea ce înseamnă sport și fotbal se află la o cotă mult superioară. Așa că e normal să plecăm la mai multă valoare. Așa că, da, voi pleca din nou. Nu știu când va fi, dar voi pleca mai sus. Am fost mereu un muncitor și un luptător. Da, a apărut și varianta revenirii la Galatasaray. Dar sunt și altele, tot în Turcia sau … E firesc să vrei să mergi mai sus. Vă voi anunța când voi decide ceva foarte sigur.” (foto cancan.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri