Caută
Close this search box.

Premierul Tudose, pe pagina #CoruptiaUcide: „Sunt deschis la dialog”

tudose

Premierul Mihai Tudose a anunţat, sâmbătă seară, că acceptă întâlnirea propusă de 43 de organizaţii civice, active în protestele de stradă în privinţa propunerilor de modificare a legilor Justiţiei şi codurilor penale.

„Vă mulţumesc pentru urări. De asemenea, vă doresc şi dumneavoastră numai gânduri bune. Legat de o posibilă întâlnire în perioada 27-30 decembrie, vreau să vă transmit că sunt deschis la dialog. În acest sens, vă propun data de 27 decembrie. Sunt convins că putem comunica eficient în beneficiul României şi al românilor, iar acest lucru nu este posibil fără toleranţă şi deschidere la opinii contrare. Crăciun fericit!”, a scris premierul pe pagina de Facebook #CorupţiaUcide.

Reacţia şefului Guvernului a venit după ce 43 de organizaţii civice, active în protestele de stradă în privinţa propunerilor de modificare a legilor Justiţiei şi codurilor penale, au adresat sâmbătă o scrisoare deschisă premierului Tudose în care i-au solicitat o întâlnire în perioada 27-30 decembrie, subliniind că dialogul este singura soluţie pentru prezervarea şi consolidarea democraţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri