Caută
Close this search box.

Dăncilă: Termenul pentru depunerea Declaraţiei 600 va fi amânat

Premierul Dăncilă a declarat miercuri, la începutul primei şedinţe a Cabinetului său, că va fi adoptată OUG privind prorogarea termenului pentru depunerea Declaraţiei 600.

DANCILA

„Astăzi vom adopta o ordonanţă de urgenţă privind prorogarea termenului de depunere a formularului 600 de la 31 ianuarie la 15 aprilie.

În perioada următoare, Ministerul Finanţelor Publice trebuie să identifice o soluţie permanentă care să vizeze depunerea unui singur formular de către cei cu activităţi independente, iar plata să se facă o singură dată pe an şi nu anticipat”, a anunţat premierul, potrivit News.ro.

Omul lui Dragnea, cu trei dosare penale pentru corupție, numit consilier de stat al premierului Dăncilă

Luni seară, după ceremonia de depunere a jurământului la Palatul Cotroceni, Viorica Dăncilă a avut o întâlnire la Palatul Victoria cu noii miniştri, cărora le-a cerut să îi prezinte lunar un raport privind stadiul implementării programului de guvernare.

Ce soartă va avea Declarația 600

Ea le-a solicitat noilor miniştri să pregătească cu seriozitate şedinţa de guvern de miercuri.

De asemenea, Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, să prezinte până marţi soluţia pentru rezolvarea problemei privind formularul 600.

„Îmi doresc ca miercuri să adoptăm actele normative necesare pentru a pune capăt discuţiile îndreptăţite care au avut loc în spaţiul public referitor la acest subiect”, a spus Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri