Actriţa americană Gwyneth Paltrow a confirmat luni că s-a logodit cu producătorul de televiziune Brad Falchuk, unul dintre creatorii serialelor de televiziune „Glee” şi „American Horror Story”, informează DPA.

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk. Foto: popsugar.com

Cunoscuta actriţă, premiată cu Oscar, a confirmat informaţia publicând pe Twitter un mesaj ce a inclus un emoji care simbolizează un inel de logodnă şi o fotografie care prezintă coperta celui mai recent număr al revistei sale de lifestyle, Goop. Imaginea îi prezintă pe cei doi logodnici în timp ce stau îmbrăţişaţi.

„Ne simţim incredibil de norocoşi că am ajuns în acest punct din vieţile noastre”, a transmis cuplul într-o declaraţie pentru presă, prezentată în emisiunea de televiziune „Good Morning America”.

Foto: tmz.com

Gwyneth Paltrow, devenită celebră după rolul interpretat în filmul „Shakespeare in Love”, şi Brad Falchuk, unul dintre creatorii serialelor de televiziune „Glee” şi „American Horror Story”, au o relaţie care a început în 2014.

Deocamdată, cei doi nu au anunţat data la care se vor căsători.

Gwyneth Paltrow a fost căsătorită cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în perioada 2003 – 2016. Actriţa americană şi rockerul britanic au împreună doi copii şi şi-au anunţat despărţirea în 2014 prin intermediul unei declaraţii de presă comune, ce a inclus o expresie devenită de atunci celebră – „conscious uncoupling” („despărţire conştientă”).

Brad Falchuk are şi el doi copii cu prima soţie a lui, Suzanne Bukinik, cu care a fost căsătorit în perioada 1994 – 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 3 =