Caută
Close this search box.

Şedința CEx a PSD s-a încheiat. Remanierea guvernului, la sfârşitul lui ianuarie

Şedința CEx a PSD s-a încheiat. Premierul Mihai Tudose a spus că restructurarea Guvernului va fi discutată la următoarea ședință a comitetului, care va avea loc la sfârșitul lunii, la Iași.

FOTO:.antena3.ro

El a adăugat că nu renunță la ideea restructurării Cabinetului.

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a făcut declarații după încheierea CEx. El a spus că Liviu Dragnea trebuie să rămână la conducerea partidului.

Bădălău a prezentat o propunere de proiect politic pentru anul 2018. Scrisoarea de opt pagini va fi discutată la următorul comitet executiv.

„În anul 2019 avem două rânduri de alegeri şi sunt extrem de multe lucruri. Le-am scris acolo, dacă o să analizaţi, o să vedeţi că este un lucru bun”, le-a spus el jurnaliștilor, potrivit digi24.ro.

După mai bine de patru ore de discuții, liderii partidului spun că restructurarea Guvernului va fi discutată la viitorul Comitet Executiv Național, care va avea loc la sfârșitul lunii, la Iași.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că singurele decizii care au fost adoptate la ședința de astăzi sunt propunerea lui Ioan Deneș pentru Ministerul Pădurilor și Apelor și organizarea unei noi ședințe a Comitetului Executiv Național în perioada 29-31 ianuarie la Iași.

Întrebat despre restructurarea Guvernului, Dragnea a răspuns: „Au fost mai multe păreri, idei, s-au dicutat multe la CExN. Sunt de acord cu ce am spus eu, am vorbit de câteva luni de zile că în ianuarie, după ce vom finaliza 2017, vom face o analiză cum funcționează fluxul de decizie în ministere, cum să facem actul de guvernare mai bun decât în 2017. Că poate fi restructurare, că poate fi remaniere, poate nici asta, poate îmbunătățirea fluxului în minister”.

Liviu Dragnea a mai spus că „ar fi o mare greșeală” organizarea unui congres extraordinar pentru desemnarea candidatului PSD la alegerile prezidențiale.

„Dacă desemnăm acum candidatul, în trei luni dispare”, a spus el.

Președintele PSD a evitat să spună dacă intenționează sau nu să candideze în 2019 la alegerile prezidențiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri