Caută
Close this search box.

Șoc pe gazon: președintele Federației Române de Fotbal, chemat la Poliție

Scandal și întâmplări fără precedent la Federația Română de Fotbal: reședintele FRF, Răzvan Burleanu, a fost chemat vineri la Secția 9 a Poliției Capitalei ca urmare a unor plângeri penale intentate de patru foști angajați ai federației: Dumitru Mihalache, fostul director de competiții al FRF, dar și Marin Bucurescu, Alexandru Stici și Marcel Paraschiv. Aceștia au reclamat că au fost destituți abuziv din funcții și nu le-au mai fost plătite restanțele salariale.

Concret, Mihalache a fost concediat de Burleanu în iunie 2014 și a intentat o acțiune în  instanță, pierdută ulterior la  Tribunal, dar câștigată apoi la Curtea de Apel în 24 noiembrie 2016. Conform GSP, el a mai câștigat dreptul de a primi 22 de salarii din partea FRF, dar a obținut și decizia de a fi repus în aceeași funcție/

Federația trebuia să pună în vigoare în 15 zile hotărârea instanței, dar nu a făcut asta, iar în ianuarie 2017, Mihalache a făcut plângere penală împotriva lui Burleanu pentru infracțiunea de a nu fi pus în vigoare hotărârea instanței. .

Burleanu a fost chemat abia după un an de zile să dea declarații,  dar între timp Federația i-a plătit câteva salarii restante  lui Mihalache. În septembrie 2017, Federația a fost executată silit pentru plata tuturor restanțelor salariale către foștii angajați.

Acum se stabilesc și dobânzile pe care Federație urmează să le plătească pentru întârzierea plăților respective, potrivit celor de la GSP. (foto riseproject.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri