Caută
Close this search box.

Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, vine la Bucureşti

Frans Timmermans

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans va face, săptămâna viitoare, o vizită oficială de două zile la Bucureşti.

Frans Timmermans

Frans Timmermans este responsabil pentru statul de drept

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, responsabil pentru o mai bună legiferare, relaţii interinstituţionale, statul de drept şi Carta drepturilor fundamentale, se va afla într-o vizită oficială, în România, în perioada 28 februarie – 1 martie 2018.

, este anunţul Comisiei Europene, conform News.ro. Detalii privind programul acestuia şi întâlnirile pe care le va avea vor fi anunţate ulterior.

Dragnea acuză: Minciună dusă picătură cu picătură

Frans Timmermans va discuta cu autorităţile, cu certitudine, despre Justiţiei

Frans Timmermans a luat poziţie în mai multe rânduri faţă de modificările la Legile Justiţiei din România. El a avertizat, împreună cu preşedintele CE, Jean Claude Juncker, asupra riscurilor slăbirii independenţei justiţiei.

Urmărim cu îngrijorare evoluţiile recente din România. Independenţa sistemului judiciar românesc şi capacitatea sa de a combate în mod eficace corupţia constituie pietre de temelie fundamentale ale unei Românii puternice în cadrul Uniunii Europene.

, arătau Juncker şi Timmermans într-o declaraţie din urmă cu o lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri