Caută
Close this search box.

Mercedes ce a aparţinut lui George Harrison, la licitaţie, sumă fabuloasă

mercedes

Un Mercedes negru din 1984, care i-a aparţinut muzicianului britanic George Harrison, va fi vândut la licitaţie. Preţul este fabulos: circa 40.000 de lire, potrivit estimărilor, informează Press Association, via România liberă.

Harrison a modificat maşina Mercedes

Fostul membru The Beatles a modificat maşina Mercedes 500 SEL AMG potrivit dorinţelor sale, adăugându-i inclusiv un telefon de maşină. Cântăreţul a cumpărat automobilul în mai 1984 în apropierea locuinţei sale din Henley-on-Thames, Oxfordshire.

Spoilere, volan din piele şi un finisaj negru cromat au fost de asemenea adăugate maşinii, îmbunătăţiri care l-au costat pe Harrison 85.000 de lire sterline. Investiţia a meritat totuşi din moment ce maşina şi-a făcut apariţia în videoclipul ”Real Love” din 1995 al trupei Beatles.

Mercedes – ul a parcurs 30.000 de mile

Harrison a parcurs 30.000 de mile la bordul Mercedes-ului în cei 16 ani cât a fost în posesia sa, înainte să-l vândă unui prieten în august 2000. Casa de licitaţii Omega Auctions va pune automobilul în vânzare în oraşul Newton-Le-Willow, din Merseyside, la 24 martie.

Maşina va fi însoţită de o mulţime de certificate tehnice, un document cu kilometrajul înregistrat anual din 1996 precum şi cartea de service originală. ”George a iubit şi a preţuit această maşină timp de 16 ani”, a declarat supervizorul licitaţiei, Paul Fairweather.

Limuzina Mercedes a lui Hitler, scoasă la licitație

”Este o maşină frumoasă, un autoturism clasic în adevăratul sens al cuvântului, gata să fie condusă”, a adăugat acesta. Anul trecut, un Porsche negru 928, ediţie limitată, care i-a aparţinut lui Harrison, s-a vândut pentru 37.000 de lire sterline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri