Caută
Close this search box.

Marele secret al Ginei Pistol. Ce studii are frumoasa blondă

Mereu frumoasă, cu o prezenţă de spirit deosebită, cariera în televiziune a Ginei Pistol este în continuă ascensiune, fiind “liderul” cuplurilor din emisiunea “Asia Express”, emisiune produsă şi difuzată de Antena 1, luni şi marţi în Prime-Time. La finalul emisiunii de marţi, 28 februarie, Gina le spunea concurenţilor: „Sunt mandră de voi!”.

Se spune mereu că, dacă ai carte, ai parte, însă regula are si excepţii. Dacă renumiţii prezentatori din România au fie o diplomă universitară de studii, fie au reuşit să absolve măcar câţiva ani de facultate, Gina Pistol este printre puţinele femei care au reuşit să razbească “pe sticlă” cu o modestă Şcoală de Arte şi Meserii. Provenind dintr-o familie din Roşiorii de Vede, Teleorman. Gina s-a angajat în oraşul natal ca vânzatoare. Având aspiraţii mari, ea a venit în Capitală, unde a ocupat un post similar, doar că într-un magazin frecventat de persoane publice. Primii paşi in show-biz i-a făcut pozând nud pentru Playboy, acea ediţie bucurându-se de aprecierea publicului masculin. O dată pornită pe acest drum, Gina s-a orientat spre cariera de model, pozând pentru diverşi designeri, cale de lansare spre televiziuni.

De curând, invitată în emisiunea “Xtra Night Show”, la Antena 1, fiind abordat şi subiectul relaţiei ei cu Smiley, Gina a declarat: “Mă deranjează când oamenii mă compătimesc şi îmi spun: „Săraca de Gina”. Nu sunt o femeie oarecare, totuşi. Sunt o femeie mişto, independentă şi muncesc…”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri