Caută
Close this search box.

Gând de retragere pentru o celebritate a tenisului

Declin accentuat de formă pentru celebra rusoaică Maria Şarapova (31 de ani). Fostul lider mondial și câștigătoare de Wimbledon, acum pe locul 41 WTA, a beneficiat de un wild card la Stuttgart, unde a fost însă învinsă, marţi, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-4, de  Caroline Garcia (Franța), locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, în primul tur al turneului de categorie Premier din orașul german. Șarapova vorbește acum, tot mai des, de retragerea din tenis.

Garcia s-a impus greu, în două ore şi 44 de minute. Din păcate pentru ea, Şarapova nu a mai trecut de primul tur de la Australian Open, unde a pierdut în manşa a treia, scor 1-6, 3-6, în faţa nemțoaicei Angelique Kerber.

 De atunci, rusoaica a mai jucat la Doha, învinsă în turul 1 de Monica Nioculescu (4-6, 6-4, 6-3) şi la Indian Wells, eliminată de japoneza Naomi Osaka (6-4, 6-4).

Caroline Garcia este pe partea de tablou a Simonei Halep, locul 1 WTA, pe care o poate întâlni în semifinale, dacă ambele jucătoare ajung acolo. (foto nypost.com)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri