Caută
Close this search box.

Fost mare campion de Formula 1 și-a revenit după o operație pe creier

Fostl mare pilot de Formula 1, brazilianul Rubens Barrichellor, fost la Ferrari, s-a aflat foarte aproape de moarte, după ce a suferit un accident vascular cerebral, dar medicii au reuşit să îl opereze și să-i salveze viaţa. Brazilianul spune că este cel mai fericit om din lume.

„Eram acasă, făceam baie și am simțit o puternică durere de cap. Aș nota-o cu 8 sau 9 pe o scară până la 10, atât era de puternică. Și m-am gândit: ‘Doamne, mi-am stricat motorul. Când am părăsit spitalul, mi-au spus că doar 14% dintre persoane ies cu bine din astfel de situații. Mulți suferă serioase efecte pe termen lung sau chiar mor. Sunt cel mai fericit om din lume”, a afirmat Rubens Barrichello, preluat de digisport.ro.

Retras din Formula 1 în 2011, Rubens Barrichello deține recordul de curse în care a luat startul în Marele Circ (322, din care a câștigat 14).

Altfel, în ceea ce-l priveşte pe Michael Schumacher, acesta se află în continuare în recuperarea la reşedinţa lui, sub supravegherea familiei, după ce a intrat în comă, ca urmare a accidentului de schi, din decembrie 2013. (foto dailymail.co.uk)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri