Caută
Close this search box.

Simona Halep, cum nu a mai fost văzută. VIDEO

Simona Halep se află într-o mică vacanță, după ce a terminat sezonul pe hard. Duminică seară, în prima zi a lunii aprilie, a participat alături de familie la un festival cu specific aromân – Primuveara Armanjloru 2018, care s-a desfăşurat pe scena Casei de Cultură din Constanţa.

FOTO: Instagram

La finalul evenimentului, la ultimul cântec, Simona s-a prins în horă alaturi de părinţi şi de alte persoane apropiate şi a dansat în aplauzele tuturor. Pe toată durata spectacolului, Simona Halep a filmat de mai multe ori cu telefonul mobil cântecele şi dansurile interpreţilor de pe scenă, potrivit digisport.ro.

FOTO: digisport

Cornelia Rednic a cântat alături de Gigi Sima şi i s-a adresat liderului tenisului feminin mondial un mesaj: „Mă bucur să te văd, Simona Halep, împreună cu familia ta. Te felicit din toată inima”.

După terminarea spectacolului, Simona a fost oprită de multe ori în drumul spre ieşire pentru fotografii şi autografe. A fost însoțită de părinții ei, fratele, cumnata și nepoțica ei, alături de care a făcut o poză și a postat-o pe Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri