UPDATE 13.  Dat fiind că nu se mai poate influența soarta calificării și miza ăntîlnirii România-Elveția, perechile de la dublu au fost schimbate, se vor confunta Mihaela Buzărnescu/Sorana Cîrstea cu Jil Belen Teichmann/Viktorija Golubic.

De o singură victorie mai avea nevoie România în cea de-a două zi a confruntării cu Elveția pentru calificarea în elita mondială feminină (primele 8 națiuni) din Cupa Federației.  Cu puține momente în urmă, liderul mondial Simona Halep tocmai a adus acest punct, cu eleganța  și clasa pe care numai ea le are, surclasând-o foarte clar pe Patty Schnyder (39 de ani, 149 WTA), fostă nr.7 mondial și învingătoare a unor celebrități precum martina Hingis sau Jennifer Capriati, aflate pe vremea aceea pe locul 1 WTA.

Halep – Schneider 6-2, 6-1

Astfel, România conduce acum cu 3-0 Elveția și este calificată în grupa de elită, indiferent de rezultatul celorlalte meciuri de azi, găzduite de sala și publicul SUPERB din Cluj. Astăzi mai sunt programate meciurile

Sorana Cîrstea – Viktorija Golubic și Begu/Halep – Schnyder/Teichmann la dublu. felicitări fetelor și antrenorilor Florin Segărceanu și Alina Tecșor. (foto Prosport)

197 Vizualizări

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here