Caută
Close this search box.

Eurovision 2018: Reprezentanţii României, The Humans, nu s-au calificat în finală

eurovision 2018

Trupa The Humans, reprezentanta României la Eurovision 2018, nu s-a calificat în finala concursului, după ce a interpretat melodia „Goodbye” în cea de-a doua semifinală a competiţiei, care a avut loc joi seară, la Lisabona. Reprezentanţii Republicii Moldova, membrii trupei DoReDoS, s-au calificat cu melodia „My Lucky Day”.

Ţările care s-au calificat în finală, joi, au fost: Serbia, Republica Moldova, Ungaria, Ucraina, Suedia, Australia, Norvegia, Danemarca, Slovenia şi Olanda, informează News.ro. Eurovision 2018: The Humans a impresionat la Lisabona şi a adus pe scenă 31 de manechine

România a intrat în competiţie pe poziţia a doua, în prima parte a semifinalei, care a fost deschisă de reprezentatul Norvegiei, Alexander Rybak, cu piesa „That’s How You Write A Song”. Rybak a câştigat ediţia din 2009 a concursului Eurovision, în care a reprezentat Norvegia cu melodia „Fairytale”.

Eurovision 2018. România, fără prezenţă scenică

Formaţia rock The Humans şi-a făcut treaba la Eurovision 2018, sunt nişte profesionişti şi merită respectul nostru. TVR însă nu. Toţi organizatorii ediţiilor naţionale s-au străduit să facă show, să umple scena. Danezii au venit din zare. Pe fundal, se vedeau corăbii negre de vikingi apropiindu-se.

Am avut o fată pentru care tehnica de vârf a echipei de profesionişti angajate de EBU a făcut posibilă o rochie cât scena, care şi-a schimbat forma, culoarea şi textura tot timpul melodiei interpretate.

Bieţii The Humans? Lumini ca în anii 70, albastru deschis, fond albastru închis, stalagmite violete, mari şi mici, din tavan, pe fondul negru al backstage-ului gol. Asta e. După Ovidiu Anton (căruia TVR trebuia să-i ceară scuze public pentru că şi-a bătut joc de el, ştiind că nu a plătit banii la EBU şi rockerul nu va participa), acum e rândul The Humans.

Ţepeş? Doamne..

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri