Caută
Close this search box.

Liviu Pop, senator, fost ministru al Educaţiei, mesaj grosolan pe Facebook: PLM Plec La Muncă

liviu pop

​Liviu Pop, senator PSD, fost ministru al Educației în guvernele Ponta și Tudose, și-a început dimineața de azi cu următorul mesaj pe Facebook:

Bună dimineața, prieteni Eu, Pop Liviu Marian, plec la muncă, voi ce faceți? #LMP, a continuat el, pe pagina sa de Facebook, încercând, probabil, să facă o glumă.

Sub acest text se află însă o imagine pe care scrie: “PLM Plec La Munca”.

sursa foto; facebook

De regulă, PLM este o înjurătură scrisă rapid pe tastatură. Bărbaţii o folosesc cu referire la organul lor sexual.

Nu este exclus ca Liviu Pop să creadă că este „cool” dacă postează acest mesaj.

Liviu Pop este președintele Comisiei de învățământ din Senat, iar astăzi este programat la vot final proiectul legii manualului școlar, inițiat de Guvern atunci când Pop era ministru al Educației.

„PLM, cred că ne iei la mişto“, „Vezi să nu te împiedici de vreo carte şi să-ţi rupi iar genunchele“, „Doar că e greşită poza. Bănuiesc că dumneavoastră nu mergeţi în tălpi, ci în genunche“ sau „Mai bine postai PLF ( plec la FURAT) pentru ca noi nu am auzit sau vazut PSD-isti muncind ! STF“ sunt doar câteva dintre reacţiile la mesajul fostului ministru al Educaţiei, conform Adevărul.

 

UPDATE: „Nu am fost deloc vulgar. Am vrut să le spun prietenilor de pe Facebook că plec la muncă. Și asta am făcut, pentru că acum sunt în Parlament, în Comisia pentru Învățământ. Am vrut să fiu și eu glumeț, nu are legătură cu glumele care se fac pe seama numelui meu”, a declarat, ulterior, Liviu Pop, conform Mediafax.

Gafele lui Liviu Pop sunt deja „celebre”. De pildă, după ce a făcut o operaţie, Pop îşi asigura prietenii, pe Facebook, că „totul este sub control, operaţia la genunche a decurs bine”.

Conform DEX, forma corectă a substantivul este genunchi, nu genunche. De atunci, substantivul „genunche” s-a lipit scai de numele ministrului.

Într-o intervenţie televizată, Liviu Pop a scos o altă perlă. El a spus că, în România, gratuitatea educaţiei este stabilită prin Constituţie, iar copilul nu plăteşte nimic, părintele şi statul fiind cei care plătesc.

În timpul unei şedinţe de Guvern din 2017, Pop, pe atunci, ministrul Educaţiei, a reuşit „performanţa” de a face trei greşeli gramaticale în doar nouă secunde:
1. Programele trebuiesc – corect: trebuie 2. ,,planurile cadru- va fi modificat”- corect: planurile-cadru vor fi modificate 3. ,,va fi modificat şi planu, şi programul” / corect: vor fi modificate şi planul, şi programul

Iar lista gafelor sale poate continua.

Un răspuns

  1. E si daca zicea ce?Adica o parte au voie sa scrie si sa zica orice si altii nu hai mai da-i incolo .E libertate .Cui nu-i place sa nu-l viziteze pe pagina.are voie sa scrie ce-i trece prin cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri