Caută
Close this search box.

Dezvăluiri despre Elena Udrea în presa din Costa Rica: O femeie foarte controversată în ţara ei, acuzată de corupție

„Românii fugari aleg Costa Rica drept refugiu” este titlul unui articol publicat Diario Extra din Costa Rica.

Articolul se refer la Elena Udrea, iar autorul afirmă că Udrea este „o femeie foarte controversată în ţara ei”, fost ministru, acuzată de corupţie. Este invocată drept sursă şi presa din România.

„Costa Rica şi Madagascar (unde se află Radu Mazăre – n.n.) sunt separate de mii de kilometri şi de multe ore de zbor cu avionul, însă au o particularitate care atrage românii care încearcă să fugă de justiţia din ţara lor: niciuna nu are tratat de extrădare cu România”, scrie autorul articolului publicat în Diario Extra, precizând că tocmai de aceea Costa Rica a devenit o destinaţie de aur pentru politicienii din „statul balcanic” şi că cel mai recent caz este al Elenei Udrea, fost ministru al Turismului, despre care afirmă că a fost acuzată de trafic de influenţă şi că a cerut azil politic,  după cum arată News.ro.

Articolul, care preia informaţii din presa din România referitoare la acuzaţiile aduse lui Udrea şi la extrădarea acesteia, o menţionează şi pe fosta şefă DIICOT Alina Bica, aflată de asemnea în Costa Rica.

Materialul este ilustrat cu două fotografii ale lui Udrea dintr-un pictorial pentru The One, precum şi cu o altă imagine, difuzată de un tabloid, în care Udrea este în costum de baie, comentariul care le însoţeşte fiind „Elena Udrea este o femeie foarte controversată în ţara ei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri