Caută
Close this search box.

Florin Cîţu, senator PNL, atenţionează că depune plângere penală împotriva lui Dragnea şi a premierului Dăncilă

florin cîţu

Florin Cîţu, senator PNL, susţine că va depune o plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea, liderul PSD, a premierului Viorica Dăncilă, a vicepremierului Viorel Ştefan şi a miniştrilor Lia Olguţa Vasilescu şi Eugen Teodorovici.

Motivul: proiectul care ar viza suspendarea contribuţiilor la Pilonul ll de pensii.

Dragnea: This is a holdup (zis iz a holdap)! Ajunge…!

Este clar ca pe hoti doar catusele ii sperie. Asta se intampla cu PSD de trei zile incoace, scrie Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

In cazul in care Liviu, Olguta, Vasilica, Viorel si Eugen vor nationaliza banii din pilonul II de pensii, va spun ce fac.

Voi depune plangere penala impotriva gastii de mai sus pe care o voi semna personal si va astept si pe voi toti sa semnati alaturi de mine.

Numai asa ii oprim! Nu mai merge cu jumatati de masura! Este vremea lucrurilor serioase!, conchide Cîtu

UPDATE: Ion Ghizdeanu, președintele Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, Ion a declarat luni dimineațacă se fac mai multe analize referitoare la Pilonul II de pensii, dar și că în proiectul transmis a fost o eroare materială, nefiind vorba de suspendare, ci de o perioadă în care să poți opta pentru Pilonul II, conform HotNews.

Pilonul II

Guvernul României intnţionează să suspende plata contribuţiilor pentru pensiile administrate privat – Pilonul II – în perioada 1 iulie – 31 decembrie.

Este vorba despre proiect de lege, care vizează suspendarea plăţii contribuţiilor pentru pensiile administrate privat, Pilonul II, în perioada 1 iulie – 31 decembrie, este o propunere a Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză (CNSP), dar aceasta nu va fi pusă în aplicare, a susţinut, duminică, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. În plus, ea a spus că legea pensiilor va fi pusă în dezbatere la finalul actualei sesiuni parlamentare, cel mai probabil în luna iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri