Caută
Close this search box.

FC Barcelona și Generația de Aur: Hagi a înscris primul gol în poarta… României

Sub privirile a peste 25.000 de spectatori aflați în tribunele ultramoderne de la Cluj Arena, Generația de Aur a fotbalului românesc a jucat un meci pentru suflet și pentru istorie cu legendele celebrei grupări catalane FC Barcelona.

A fost un show total pe Cluj Arena, iar la centru s-a aflat cunoscutul fost arbitru internațional Ion Crăciunescu. Și mai interesant a fost faptul că marele fotbalist și antrenor Gică Hagi a evoluat în ambele echipe, rezervându-ne și o surpriză de zile mari.

După 90 de minute de spectacol, catalaniii au învins cu 2-0, unul dintre golurile Barcelonei fiind realizat chiar de Gică Hagi, ca în vremea când evolua pentru campioana de azi a Spaniei.

Iar dacă fostul mare internațional român a jucat pentru ambele echipe, el a făcut un adevărat spectacol, exact așa cum se întâmpla cu peste 20 de ani în urmă. Gică Popescu, Lupescu, Stelea sau Adrian Ilie au jucat pentru Generația de Aur, în timp ce Barcelona s-a bazat pe Sonny Andersson, Nadal sau Goicoetxea. Iată loturile complete :

Generaţia de Aur: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Ionuţ Lupescu, Cristi Chivu, Gheorghe Mihali, Miodrag Belodedici, Ioan Sabău, Iosif Rotariu, Ilie Dumitrescu, Ionel Ganea, Adrian Ilie, Tibor Selymes, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru și Florin Răducioiu.

Legendele Barcelonei: Arnau, Jesús Angoy, Jose Edmílson, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Sonny Anderson, Andoni Goikoetxea, Frédéric Déhu, Sánchez Jara, Juliano Belletti, Julio Salinas, Miquel Àngel Nadal, Lluís Carreras, Éric Abidal, Oscar Arpón, Patrick Andersson, Juan Carlos. (foto libertatea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri