Caută
Close this search box.

Toader admite că a discutat cu Dragnea despre modificările Codului penal, după condamnarea liderului PSD

Tudorel Toader, ministrul Justiției, a admis azi că s-a întâlnit cu Liviu Dragnea, liderul PSD, pentru a discuta despre modificările Codurilor penale, înainte de a pleca în concediu.

”Nu uitați că un ministru în mod firesc are astfel de întîlniri, Guvernul este al unei alianțe. Nu se poate să nu te întâlnești cu cei care au decizia politică”, a explicat ministrul justiției, citat de G4media.

Întâlnirea a avut loc după condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive, liderul PSD fiind acuzat de instigare la abuz, și cu puțin înate de modificarea infracțiunii de abuz în serviciu, conform sursei citate.

Redefinirea abuzului în Codul penal serviciu, propunerea ministerului Justiției trimisă Comisiei Iordache îl poateajută Liviu Dragnea să scape de acuzațiile de complicitate la abuz în dosarul angajărilor fictive, în care a fost condamnat deja într-o primă insanță

Un răspuns

  1. Dle, trebuie să fiți un om inteligent și un avocat aspru pentru a vă îndeplini poziția, chiar dacă a fost o programare politică. totuși, la momentul întâlnirii cu Dragnea, după toată conversația, trebuie să fi știut că constatările unor astfel de acțiuni au fost greșite? Ești așa de frică să-ți pierzi postul pe care nu ai îndrăznit să-l opui? Pentru poporul acestei țări ați pierdut toată credibilitatea ca „ministru pentru justiție”, care este un post care trebuie să fie operat de către și pentru popor! Ceea ce merită să faci este RESIN!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri