Caută
Close this search box.

În China se trage pentru titlurile mondiale

După fotbal a sosit rândul scrimei să acapereze atenția lumii sportului. De joi, 19 iulie, sunt programate să înceapă Campionatele Mondiale de scrimă din localitatea Wuxi, China.
Delegatia Romaniei a ajuns la Wuxi, dupa un stagiu de pregatire de 7 zile la Institutul Sportiv din Hong Kong, stagiu care a avut ca scop aclimatizarea și adaptarea sportivilor români la fusul orar.
Echipele de spadă feminin și sabie masculin, cărora li se va alatura și sabreura Bianca Pascu (concurentă la individual), vor fi prezente la Mondialele de la Wuxi, China, în intervalul 19-27 iulie. Obiectivul stabilit de Federația Română de Scrimă este cucerirea unei medalii la această competiție.
Romania participă la Campionatul Mondial de Scrimă de la Wuxi cu o delegație compusă din 9 sportivi, 5 tehnicieni si 2 arbitri. Cei 9 sportivi vor trage la probele de spadă feminin (Ana Maria Popescu, Amalia Tătăran, Raluca Sbarcea și Maria Udrea), sabie masculin (Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu, George Dragomir) și sabie feminin (Bianca Pascu). Ei vor fi condusi de antrenorii George Epurescu si Florin Zalomir. (foto sportclasic.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri