Caută
Close this search box.

Norica Nicolai afirmă că imaginile cu jandarmi care lovesc oameni cu mâinile ridicate ar fi fost trucate

Norica Nicolai

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, susţine, nici mai mult, nici mai puţin decât faptul că imaginile cu jandarmi, de la mitingul din Piaţa Victoriei (10 august, care loveau persoane cu mâinile ridicate deasupra capului ar fi fost trucate.

Norica Nicolai, prezentă azi în judeţul Gorj pentru a participa la manifestările dedicate împlinirii a 40 de ani de la înfiinţarea Termocentralei Turceni, a declarat, conform Adevărul:

Se pot face multe cu un calculator. Cred că imaginile cu jandarmii care lovesc oameni cu mâinile ridicate au fost trucate. Şi în ţările din UE se acţionează la fel dacă nu se respectă spaţiul delimitat de jandarmi. Eu pot să fiu de acord cu orice, dar nu cu violenţa şi injuriile aduse oamenilor legii. Nu înţeleg de unde atâta ură”.

100.000 de oameni au participat la mitingul antiguvernamental organizat pe 10 august la Bucureşti, potrivit unor surse neoficiale, dar numărul vehiculat indică un număr mult mai mare.

Peste 450 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale după intervenţia violentă a Jandarmeriei. 290 dintre aceştia au prezentat simptome acute de expunere la gazele lacrimogene, 70 ajungând la spital, iar 9 rămânând internate pentru diferite probleme.

2 răspunsuri

  1. Ce usor este sa vorbesti in necunoastere .Decand este la Bruxelles este straina de realitate a romaneasca .Dormi in pace tov.Norica Nicolai ca prostimea te platesc !

  2. Vaca sinistra, de fapt BOU acest doamnu Nikolai, el face multe cu un calculator… de exemplu se uita la femei goale… Vacabou ce esti, JAVRA batrana… Si certificatele de la IML sunt trucate??…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri