Caută
Close this search box.

Marius Șumudică îl iubește pe președintele Erdogan

Marius Şumudică a plecat de la Astra în vara anului trecut, când a semnat cu Kayserispor, grupare din primul eşalon din Turcia, de care s-a despărţit după aproape un an. Tehnicianul român a luat drumul Arabiei Saudite, în prezent fiind tehnicianul lui Al-Shabab, dar a rămas uimit de ce a găsit în ţara unde Gică Hagi şi Gică Popescu au adus Cupa UEFA în 2000.

Într-un interviu acordat pentru Goal Turkiye, fostul campion al României cu Astra a ţinut şă-şi exprime, din nou, admiraţia faţă de preşedintele Turciei, Recep Erdogan: „Vreau să mai spun un singur lucru. Îl iubesc pe preşedintele Erdogan! Îmi doresc să îl întâlnesc într-o zi, să îi strâng mâna şi să îi spun ‘Tu eşti şeful!’. Mi-aş dori să îl întâlnesc măcar un minut”, a spus antrenorul român pentru sursa citată.

După primele trei etape din campionatul Arabiei Saudite, Al-Shabab ocupă locul trei, cu şapte puncte, la două puncte de primele două poziţii, ocupate de Al-Hilal şi Al Nasr Riyadh. Titlul de campion şi Supercupa României sunt singurele trofee din CV-ul de antrenor al lui Marius Şumudică, ambele cucerite pe vremea când o pregătea pe Astra. (foto digisport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri