Caută
Close this search box.

Dinu ”Vamă” se autopropune la Dinamo

Dinu Gheorghe, zis ”Vamă”, cel care a fost managerul general al roş-albilor în perioada aprilie – august 2015, se consideră pregătit pentru a reveni în “Ştefan cel Mare”, într-o perioadă în care situaţia clubului este deplorabilă.

Dinu Gheorghe este în prezent analist sportiv şi nu a mai ocupat un post în conducerea unui club din septembrie 2017, când pleca de la ASA Târgu Mureş. Acum, după ce locul de director general al clubului Dinamo a devenit vacant după plecarea lui Ionel Dănciulscu, Dinu Gheorghe e pregătit să revină.

Dinu “Vamă” l-a anunţat pe Ionuţ Negoiţă că este gata să conducă destinele clubului: „Este trist ce se petrece acum la Dinamo. Eu nu am vorbit deocamdată cu nimeni de acolo. Nu m-a căutat domnul Negoiţă. Am plecat atunci de la Dinamo pentru că dumnealui a decis să meargă pe mâna lui Mircea Rednic. Din păcate, lucrurile au mers într-o direcţie greşită. Acum s-a ajuns acum în această situaţie grea. Dacă sunt dispus să revin? Pentru Dinamo, oricând!”, a declarat ”Vamă” pentru Fanatik. (foto ph-online.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri