Caută
Close this search box.

Gabriela Firea, atac devastator la adresa lui Dragnea: Mă spionează atât acasă la mine, cât şi la Primărie

firea

Gabriela Firea susţine că Liviu Dragnea o spionează prin intermediul unor oameni plasați atât la Primărie, cât și la ea acasă.

„Am informații certe că domnul Dragnea mă spionează. Îmi supraveghează activitatea, spionează clădirea Primăriei. Sunt oameni care au fost zilele acestea la mine și ulterior au fost sunați personal de domnul Dragnea și întrebați de ce au fost la Gabriela Firea.

Sunt atât colegi de partid, cât și oameni din afara partidului. Noi discutam chestiuni administrative, nu complotam. El spune că detestă oamenii care folosesc informații fără ca sursa acestora să fie legală, democratică, dar asta o spune doar public.

Stau și mă întreb de unde a pus atâția oameni, oare sunt tot de la doamna Carmen Dan? Îmi supraveghează casa, instituția în care lucrez și mă întreb de unde are atâția oameni”, a acuzat Firea la un post de televiziune.

”După CEx-ul de la Neptun, domnul Dragnea a ieşit şi a spus că nu are nimic cu mine şi că va vedea care este stadiul unor proiecte. Asta către presă. De a doua zi, a tranzacţionat poziţia de preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Deja a oferit-o, numai eu ştiu cinci persoane”, a spus Firea, care nu a dorit să le numească.

”Mai bine simplu membru PSD şi primar general, decât cu multe funcţii în PSD şi ipocrită şi să accept acest stil de a conduce”, a mai spus Firea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri