Victor Ponta afirmă că unii lideri ai Partidului Social Democrat spun acum despre Liviu Dragnea lucruri pe care el le spune de un an şi jumătate.

„Eu spun de un an şi jumătate nişte lucruri. După aceea le-a spus Grindeanu, după aceea le-a spus primarul de la Iaşi, după aceea le-a spus Nicu Bănicioiu, după aceea le-a spus Ecaterina Andronescu, acum le spune Gabriela Firea.

O să vină un moment când o să vă spună şi Olguţa Vasilescu ce dictator e Dragnea şi ce mincinos, aşa cum îmi spunea mie, că mie îmi spunea chestia asta, însă, sigur, când va veni momentul să nu mai fie Dragnea suficient de puternic”, a spus Ponta.

Acesta a mai afirmat că în 30 de ani PSD, la putere sau în opoziţie, nu a fost niciodată confiscat de o persoană sau de un grup foarte restrâns, iar „situaţia e cu atât mai gravă acum cu cât PSD are mai multă putere ca niciodată”.

„Am auzit lucruri absolut inadmisibile şi inacceptabile. Şi eu sunt mai calm decât e Ioana Petrescu. Cum poţi să spui la 1 septembrie că tu nu mai ai bani de pensii şi salarii? Ori eşti complet incompetent şi ai făcut un buget care se termină după 8 luni, ori eşti un mare mincinos.

În cazul Guvernului Dăncilă, cred că ambele sunt valabile. Realitatea este că nu sunt bani pentru ceea ce s-a promis, că e vorba de abandonarea tuturor proiectelor mari şi mă întreb dacă atunci când în sfârşit se va demara proiectul pentru construcţia spitalelor regionale vor fi bani pentru contribuţia din partea Guvernului şi a autorităţilor locale, pentru că toate primăriile nu au bani decât să plătească salarii”, a mai spus fostul preşedinte al PSD, într-o conferinţă de presă.

66 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =