Caută
Close this search box.

Varela spune totul despre FCSB și Astra

Fernando Varela (30 de ani), fostul căpitan al FCSB, a vorbit, la doi ani distanţă de când a plecat din curtea roş-albaştrilor, despre cel mai greu moment trăit în România. Fundaşul central, unul dintre „pilonii” echipei la ultimul titlu câştigat de FCSB, a dezvăluit motivele pentru care formaţia patronată de Gigi Becali nu a mai câştigat tilul în Liga 1 în ultimul său sezon.

Fundaşul din Insulele Capului Verde a câştigat două titluri de campion cu FCSB şi o Cupă a României. În vara lui 2016, Varela a fost vândut la PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu. Fostul căpitan de la FCSB a spus exact de ce crede că roş-albaştrii nu au mai câştigat tilul în ultimul său sezon petrecut la echipă.

„Eu pot să vorbesc de perioada în care am fost acolo. În ultimul an al meu la Steaua au avut loc foarte multe schimbări şi nu a fost la fel ca atunci când noi am câştigat titlul. Pot să zic că în acea perioadă s-au făcut multe schimbări de jucători, antrenori, pregătirea nu a fost la fel ca în primii doi ani şi cred că de asta. De momentul de faţă nu pot să vorbesc pentru că nu ştiu ce se întâmplă acolo”, a spus Varela, conform prestigioase publicații Fanatik.

În ceea ce priveşte cel mai greu moment trăit în România, la FCSB, Varela a spus: „Cred că atunci când am pierdut titlul la Astra. Nu o să pot uita niciodată asta. A fost foarte greu pentru că era un meci important, un meci de titlu şi nu m-am ridicat la nivelul aştepărilor. A fost foarte greu”, a mai spus fundaşul cu origini portugheze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri