Caută
Close this search box.

Ca pe vremuri: Vâlcea se desprinde în Liga Națională de handbal feminin

SCM Rm. Vâlcea s-a desprins la 4 puncte în Liga Naţională, după ce formația Măgura Cisnădie a terminat la egalitate cu HC Zalău, 24-24, în etapa a 6-a.

SCM Rm. Vâlcea a bifat a şasea victorie consecutivă, 27-15 cu CSM Galaţi, având maximum de puncte în clasament. Echipa condusă de pe bancă de Florentin Pera a avut un meci relativ ușor înaintea partidei retur cu Kastamonu Belediyesi din Cupa EHF – turul 2 preliminar, programată duminică (35-26 în tur). Reamintim că unul din oamenii ”de aur” de care se leagă această ascensiune formidabilă a echipei de pe Olt este președintele secției de handbal, Florin Verigeanu (foto, în dreapta), un om de sport în adevăratul sens al cuvântului, un manager cu uriașă experiență în fotbal și, iată, acum în handbal, care dovedește că știe CE SPUNE și știe și CE FACE !

La venirea sa în conducerea clubului, același Florin Verigeanu spunea, în luna februarie: ”Sunt convins că în cel mai scurt timp, HCM va fi un nume de referinţă în handbalul românesc şi chiar în Europa”. ȘI AȘA ESTE ! Fără prea multe vorbe și fără tam-tam-ul uriaș de la CSM București … Doar fapte și victorii. Și încă ce victorii, în Polivalentă, cu echipa de multe milioane de euro a Primăriei Generale ! Iar Florin Verigeanu abia s-a lansat. El le rezervă încă multe surprize echipelor și oamenilor de handbal care cred că pot învinge numai cu banii și publicitatea !

Secondanta Măgura Cisnădie nu a putut trece nici măcar pe teren propriu cu HC Zalău, 24-24, dar putea foarte bine să și piardă. Echipa lui Gheorghe Tadici a avut 24-23 şi aruncare de la 7 metri în ultimul minut, însă Szollosi-Rob nu a înscris pentru 25-23.

Măgura se află la 4 puncte de liderul SCM Rn. Vâlcea. HC Zalău a făcut o bună repetiție pentru meciul mult mai greu cu această ocazie pentru deplasarea la Borussia Dortmund de duminică, în turul 2 preliminar al Cupei EHF (25-25 la Zalău).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri