Conducerea Primăriei Târgu-Jiu a cerut o notă explicativă şefului Direcţiei Publice de Patrimoniu, după ce a apărut o poză în care o femeie de serviciu pare că îi face pedichiura la birou.

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că i-a cerut o notă explicativă lui Marian Rotaru, şeful Direcţiei Publice de Patrimoniu, după apariţia unei fotografii în care pare că o subordonată îi face pedichiura.

”Cer o notă explicativă, pentru ca eu, din imagini şi din declaraţii, să ştiu exact când s-a produs, cum s-a produs. Până la urmă e vorba de imaginea instituţiei, imaginea unui funcţionar din cadrul Primăriei şi o să cer o notă explicativă, indiferent de perioada în care s-a produs.

Dânsul trebuie să ne dea toate detaliile, pentru că, din toate imaginile, clar se vede doar o singură persoană, mă refer la domnul director Rotaru. Dânsul, în nota explicativă, trebuie să ne dea detalii legate de tot ceea ce s-a produs acolo. Aşa se procedează. Este director în funcţie.

Era exact atunci când a fost angajat, pentru că, din ce spune dânsul, evenimentul s-a produs la câteva zile, la maximum o lună după ce a fost angajat de către administraţia PSD în funcţia de director”, a declarat, pentru Mediafax, Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =