Secția de Urologie din cadrul Spitalului de Urgență Craiova a fost scena unul scandal de zile mari, scrie GDS.ro. Luni dimineață, dr. Mugur Liviu Riza ar fi provocat din nou scandal pe holurile unității medicale, iar de data aceasta a fost amendat de polițiști cu suma de 3.000 de lei. La începutul lunii mai, același dr. Riza a fost acuzat de un coleg că l-a lovit cu palma peste ureche în timpul raportului de gardă.

Bărbatul a postat miercuri filmul amendării sale pe Youtube, reclamând că nu știe cum a ajuns acolo și că a fost deranjat în timpul unei intervenţii chirurgicale. Polițiștii spun cu totul altceva.

”Poliţiştii Sectiei 2 au fost sesizaţi pe 112 cu privire la faptul că un medic din cadrul spitalului are o atitudine nepotrivită faţă de colegi, în sensul că îi jignea şi îi împiedica să-şi desfăşoare activitatea în bune condiţii. Poliţiştii au ajuns la faţa locului, au intervenit pentru detensionarea situaţiei, au luat declaraţii de la martori şi au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă, în cuantum de 3.000 de lei faţă de medicul respectiv. Solicitarea a făcut-o o colegă de-a medicului. Dar cei care erau deranjaţi de atitudinea medicului în cauză erau mai mulţi, medici, asistenţi. Scandalul s-a petrecut în blocul operator. Le-au permis poliţiştilor accesul acolo, asigurându-i că nu se întâmplă nicio intervenţie, au intrat acolo, au purtat o discuţie care se vede pe filmare. În baza declaraţiilor obţinute de la martori, medicul a fost sancţionat cu amendă”, au transmis, prin Biroul de presă, reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Medicul acuzat a declarat corespondentului Mediafax, că sosirea poliţiştilor a fost o surpriză pentru el. ”Probabil poliţiştii au încurcat clădirea şi au intrat în cel mai mare spital al României, fiind invitaţi de o doctoriţă care e frustrată în ceea ce mă priveşte. E nemăritată şi am refuzat-o probabil”, a spus dr. Riza.

104 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 5 =