Caută
Close this search box.

Cristian Diaconescu, preziceri catastrofale: Dacă va ieşi din UE, România intră în faliment. Ei au regulile lor, pentru bunăstarea lor, urăsc valorile occidentale

Cristian Diaconescu

Cristian Diaconescu a făcut o serie de preziceri catastrofale privind viitorul ţării, dacă la conducerea României va mai rămâne pentru mult timp actuala coaliţie PSD-ALDE.

” Dacă va ieşi din UE, România intră în faliment”, spune fostul minstru de Externe. „Acest grup minuscul de cetăţeni urăşte regulile occidentale. Ei au regulile lor, pentru bunăstarea lor. (…) Coaliţia aflată la guvernare se înfoaie împotriva UE, în timp ce se milogeşte la instituţiile europene pentru a acoperi nu mai puţin de 75% din despăgubirile datorate celor afectaţi de pesta porcină. (…) Deocamdată membrii ei cred că pot să aibă și banii UE, să fie și în afara statului de drept și să guverneze fără de lege”, scrie Cristian Diaconescu pe contul său de Facebook.

„Minciuna că Uniunea Europeană ar pune în discuţie problema statului de drept din România ca răspuns la decizia Bucureştiului privind organizarea referendumului pentru modificarea Constituției este una dintre cele mai ticăloase încercări de manipulare, de la discursul lui Nicolae Ceauşescu din 21 decembrie 1989.

(…) Acest grup minuscul de cetăţeni urăşte regulile occidentale. Ei au regulile lor, pentru bunăstarea lor. Pentru uriaşa majoritate a societăţii româneşti, în România sau în Europa, a fi cetăţean român european este un drept, expresie a normalităţii vieţii de zi cu zi.
Militantismul separatist şi ţâfnos faţă de UE este de un ridicol absolut. (…)

Astăzi, peste 4 milioane de români din spaţiul european primesc de la Coaliția de guvernare, mesajul că îşi vor pierde locurile de muncă din străinătate, că studenţii români vor fi excluşi din universităţile europene dacă nu plătesc taxele uriaşe – pretinse cetăţenilor extra-comunitari. De asemenea, oamenii de afaceri români ar urma să fie eliminaţi (70 % din schimburile economice ale României se desfăşoară cu statele UE) din cea mai importantă piaţă unică a lumii, stopându-se totodată și cea mai semnificativă investiție străină în România asigurată de capitalul din țările UE.

Dacă va fi lăsată, această Coaliție va face ceea ce spune. DEOCAMDATĂ membrii ei cred că pot să aibă și banii UE, să fie și în afara statului de drept și să guverneze fără de lege”, a încheiat Diaconescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri