Caută
Close this search box.

Noi detalii despre Alina Bica. Unde ar fi locuit fosta șefă DIICOT

aacerile necurate

Omul despre care se spune că le-a ajutat pe Elena Udrea şi Alina Bica să fugă de Justiţie în Costa Rica rupe tăcerea. Într-o declaraţie pentru Antenei 3, Mihai Rădulescu vorbeşte despre perioada în care Alina Bica a stat în locuinţa sa din Costa Rica. 

El spune că cele două au ajuns acolo cu un plan bine pus la punct şi nu au avut nevoie de ajutorul său ca să depună cererea de azil sau să îşi găsească o locuinţă permanentă.

”Alina Bica a locuit la mine câteva zile. E uman, e un cetăţean român, o persoană care a avut o funcţie de conducere în ţara noastră, nu? A locuit câteva zile la mine după care şi-a găsit o locaţie în care să se mute şi pentru acest motiv cred că am fost luat şi eu în valul acesta.

Aş fi foarte bucuros să nu se mai comenteze informaţii false la adresa mea, pe de-o parte. Pe de altă parte vreau să declar că nu am niciun fel de dosar penal, dosar civil şi nu am niciun fel de problemă în Costa Rica. Trăiesc în Costa Rica, e o ţară frumoasă, exotică, cu o legislaţie stabilă, cu situaţie economică stabilă, mă simt foarte bine aici.

Toate aceste comentarii care se fac la adresa la Costa Rica negative, este o ruşine. Cum să zic. Cu un bagaj de cunoştinţe şi sunt două persoane care îşi iau deciziile aşa cum consideră ele de cuviinţă. Că ele au decis să vină în Costa Rica, e problema lor. Că ele au considerat că vor să îşi obţină acest statut de refugiat politic şi să încerce să îşi dovedească nevinovăţia din acest punct de vedere, e problema lor. Eu nu am niciun fel de problemă cu decizia lor”, a declarat Miahi Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri