Caută
Close this search box.

Procurorii fac percheziții la Sanador! Ancheta vizează copilul mort după o operație

Procurorii fac percheziții, joi, la Sanador! Ancheta vizează decesul unui copil de doar un an de zile care a murit în urma unei intervenții chirurgicale, scrie România TV.

Decesul copilului de 1 an şi 8 luni, care a murit în weekend la Sanador, a survenit, potrivit cercetărilor de până acum, ca urmare a unui şoc hemoragic produs pe fondul unei hemoragii interne, au precizat reprezentanţii Institutului Naţional de Medicină Legală.

Salem Abdo, reprezentantul INML, a precizat că rezultatul autopsiei arată că băieţelul a murit în urma unui şoc hemoragic, cauza şocului fiind o hemoragie internă.

Decizia ce se va da la Bucureşti va fi contestată, pe de-o parte de familie dacă decizia nu va fi una care să li se pară corectă sau de medicul respectiv. Vă asigur că instanţele colegiale regretă această întâmplare şi vor face totul pentru a vedea dacă există o vinovăţie, în a cui sarcină cade ea”, a declarat medicul Gheorghe Borcean, preşedintele Colegiului Medicilor din România, instituție care a demarat o anchetă disciplinara privind medicii care s-au ocupat de copil.

Salem Abdo, reprezentantul INML, a precizat că rezultatul autopsiei arată că băieţelul a murit în urma unui şoc hemoragic, cauza şocului fiind o hemoragie internă.

„Decizia ce se va da la Bucureşti va fi contestată, pe de-o parte de familie dacă decizia nu va fi una care să li se pară corectă sau de medicul respectiv. Vă asigur că instanţele colegiale regretă această întâmplare şi vor face totul pentru a vedea dacă există o vinovăţie, în a cui sarcină cade ea”, a declarat medicul Gheorghe Borcean, preşedintele CMR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri