Caută
Close this search box.

Vladimir Putin, pus în gardă de un lider mondial

Reputatul Lewis Hamilton (33 de ani), pilotul Mercedes, a câştigat Marele Premiu al Rusiei, desfăşurat la Soci, la care a asistat şi preşedintele Vladimir Putin. Britanicul e în continuare lider în clasamentul piloţilor în acest sezon de Formula 1. Putin i-a cerut lui Hamilton să nu-l ude cu şampanie, la finalul cursei în care s-a impus în faţa colegului Valteri Bottas şi rivalul de la Ferrari, Sebastian Vettel.

În urmă cu trei ani, Hamilton, fără teamă, l-a stropit cu şampanie pe Putin, în timp ce aceştia stăteau pe podium. Liderul rus a zâmbit și nu s-a supărat absolut deloc,  dar în mod clar amintirea a rămas vie în memoria lui deoarece i-a spus starului Mercedes să nu repete trucul, scrie The Sun. Prin intermediul interpretului său, el a transmis mesajul în timp ce aşteptau să meargă la prezentările trofeelor.

În camera verde, Putin e surprins de camerele TV dialogând cu un traducător, care s-a întors imediat la Hamilton şi i-a tranmis: „În fiecare an sunt obişnuit să vă avertizez cu ceva. An după an…”. Răspunsul lui Hamilton a fost genial: „Da, anul ăsta nu te voi stropi cu şampanie. Anul trecut nu am fost eu, a fost altcineva!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri