Caută
Close this search box.

Gabriela Firea, acuzată că risipește o sumă imensă pentru luminițele de sărbători

gabriela firea

Roxana Wring, președintele USR București, spune că Gabriela Firea s-a gândit să pună luminițe peste un oraș nefuncțional, rispind astfel o sumă imensă.

Liderul USR spune că încă din luna august, Comania Municipală de Iluminat public a primit bani de la Primărie ca să achiziţioneze perdele de împodobire a copacilor (în valoare totală de 1 milion de euro!), şiruri luminoase şi piese 3D.

Risipa camuflată în bune intenţii este una din caracteristicile actualei administraţii. Nu e rău să decorezi oraşul. Este însă rău că aloci o sumă atât de mare din banul public pentru o astfel de cheltuială. 

Sunt spitale care nu au medicamente necesare, sunt străzi neasfaltate în Bucureşti şi sunt şcoli care pun viaţa copiilor în pericol. Cu mare parte din aceşti bani, din 1,3 milioane de euro, se puteau face lucruri mult mai utile. Și rămâneau bani şi pentru luminiţe.

Însă aşa se întâmplă când primarul oraşului pune interesul camarilei sale deasupra interesului bucureştenilor. Risipa de final de an este în toi la PMB, a scris Roxana Wring, pe facebook.

Citește și: Cum era să fie bătut Mourinho chiar pe gazon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri