Caută
Close this search box.

Italia. Româncă, salvată din ghearele morții de doi pescari

O tânăra de 24 de ani din România a încercat să se sinucidă acum cateva zile, aruncăndu-se în mare. Ea a fost salvată de doi pescari, care și-au dat seama de gestul femeii.  

O româncă în vârstă de 24 de ani a încercat să se sinucidă, aruncându-se în mare. Femeia a fost salvată de doi pescari, care au oprit-o pe femeie să-și ducă gestul până la capăt.

Scena a avut loc în jurul orei 05.00, în portul oraşului Civitanova Marche, provincia Macerata. Potrivit presei italiene, românca s-a aruncat în Mărea Adriatică, având intenția clară de a-şi pune capăt zilelor.

Din fericire, doi pescari au văzut-o pe fată și, fără să stea pe gânduri, au sărit după ea. Românca a fost scoasă la mal și a fost chemată Ambulanţa. Tânăra a fost preluată de echipajul de pe Ambulanță şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Medicii au întrebat-o pe fată de ce a recurs la acest gest, iar ea le-a mărturisit că a vrut să se sinucidă din cauza problemelor personale. Din câte se pare, tânăra suferă de depresie, iar cu o zi înainte ameninţase că are de gând să-și pună capăt zilelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri