Caută
Close this search box.

Paul Stănescu şi Lucian Şova s-ar fi întâlnit cu interpuşi ai lui Klaus Iohannis

psd olt

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, şi ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, s-ar fi întâlnit în urmă cu câteva zile cu intermediari ai preşedintelui Klaus Iohannis, concluzia întrevederii fiind ca cei doi să nu-şi dea demisia din funcţie, potrivit jurnalistului Doru Buşcu.

„Pe surse, am aflat că a fost o întâlnire între interpuşi ai domnului Iohannis sau intermediari şi cei doi miniştri care acum sunt în funcţie, şi anume Lucian Şova de la Transporturi şi Paul Stănescu de la Dezvoltare.

Concluzia întâlnirii a fost că ei vor rămâne pe funcţie, ca dovadă, să spunem, intermediar a acestui fapt este refuzul celor doi de a pleca şi omisiunea a lui Iohannis de a-i revoca. Astăzi, când a anunţat miniştrii care sunt revocaţi nu i-a menţionat pe cei doi. Care este situaţia?

Dacă de exemplu mâine sau poimâine sau când se hotărăşte PSD vrea să numească un nou ministru , să facă o nouă propunere la Ministerul Dezvoltării şi o nouă propunere la Ministerul Transporturilor, câtă vreme oamenii ăştia nu-şi dau demisia, câtă vreme ei există în poziţia legală de ministru, aceste nominalizări pot fi refuzate râzând de preşedintele Iohannis”, a declarat pentru Mediafax jurnalistul Doru Buşcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri