Caută
Close this search box.

Un agresor din Lotul Tudorel Toader a bătut şi tâlhărit o fată în scara blocului, la Alba Iulia VIDEO ŞOCANT

tudorel toader

Bărbatul care a bătut cu sălbăticie o tânără într-un bloc din Alba Iulia a fost reţinut aseară. Poliţiştii au stabilit că el a fost eliberat de curând  datorită lui Tudorel Toader, din penitenciar, unde ispăşise pedepse pentru tâlhărie şi tentativă de viol.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că un bărbat de 33 de ani, suspectat că a comis tâlhăria asupra unei fete de 20 de ani, într-o scară de bloc din Alba Iulia, a fost reţinut.

Acesta şi-a recunscut fapta. De altfel, acesta a părăsit de curând penitenciarul, unde a ispăşit pedepse pentru tentativă de viol şi tâlhărie.

Sâmbătă seara, tânăra a vrut să ajungă la o prietenă, când a fost atacată. După ce agresorul a lovit-o cu pumnul în faţă şi fata a căzut, lovind-o cu capul de ciment, acasta şi-a pierdut cunoştinţa. Când şi-a revenit a plecat singură, acasă, cu maşina şi nu s-a mai dus în vizită la prietena ei în vizită.

Fata a luat legătura cu mama ei, scriindu-I de pe laptop şi i-a spus că a avut o problemă, că nu-şi mai aminteşte nimic şi că nu mai are telefonul şi portofelul.

Mama a îndemnat-o să meargă la spital, iar medicii au anunţat Poliţia că tânăra este o posibilă victimă a unei agresiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri