Caută
Close this search box.

Un bărbat din Vaslui şi-a bătut fiica, apoi şi-a opărit soţia cu apă fierbinte

Un bărbat de 40 de ani din localitatea Fâstâci, judeţul Vaslui, a fost reţinut de poliţiştii după ce şi-a bătut fiica în vârstă de 17 ani şi a aruncat apă clocotită spre soţia sa. Femeia a ajuns la spital cu arsuri pe 15 la sută din corp.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vaslui, scandalul în familia din satul Fâstâci, comuna Cozmeşti, a început când bărbatul de 40 de ani şi-a lovit fiica în vârstă de 17 ani cu pumnul. Mama acesteia a încercat să o apere, moment în care agresorul a aruncat spre ea cu apă clocotită.

„A avut loc o dispută. Şi-a lovit fiica şi a aruncat în soţia sa, în vârstă de 36 de ani, cu apă clocotită. Femeia a fost dusă în Iaşi, la Chirurgie Plastică, iar fata a fost dusă la spital, după ce a primit o lovitură cu pumnul. Femeia a suferit arsuri pe mâini, picioare şi pe zona pieptului, undeva la 15% din suprafaţa corpului. Iniţial a fost transportată la spital la Vaslui şi apoi a fost trimisă cu ambulanţa la Iaşi „, a declarat, corespondentului Mediafax, Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri