Caută
Close this search box.

Atac fără precedent asupra Simonei Halep, de la vârful tenisului mondial

Uluitor. Liderul tenisului feminin mondial, Simona Halep, a fost atacată verbal, într-un mod fără precedent, chiar înaintea finalului de an și debutului în sezonul următor. O mare rivală a româncei încearcă să o ”pună la punct” pe jucătoarea noastră înaintea startului în noul sezon.

A patra jucătoare a lumii, ucraineanca Elina Svitolina (24 de ani), o atacă în mod direct şi îi pune Simonei la îndoială supremaţia în tenisul mondial, folosind un mod de exprimare nemaintâlnit la acest nivel !

“Am observat în ultimul sezon că nu avem un lider măreţ. Eu îmi urmez calea şi încerc să mă concentrez la tenis, încerc să dau ce am mai bun la antrenamente şi jocuri. Cred că asta mă va ajuta să-mi îndeplinesc obiectivele şi să ajung pe primul loc în clasamentul WTA şi să câştig turnee de Grand Slam. Muncesc din greu pentru a reuşi. M-am obişnuit deja cu presiunea şi ştiu cum să o gestionez, cred că experienţa mă va ajuta la turneele importante”, a declarat Svitolina pentru puntodebreak.com.

Aparent, exprimarea ”nu avem un lider măreț” nu ar fi foarte gravă. Dar cei care cunosc bine culisele tenisului mondial, la nivel înalt, știu că astfel de declarații nu se fac niciodată și că toți marii jucători sau jucătoare evită comentariile critice sau negative la adresa colegilor lor. Dimpotrivă, în mod normal ei își iau apărarea unii, altora, în diverse situații, atunci când sunt criticați din afara lumii tenisului sau când, pur și simplu, se pune la îndoială valoarea unora sau altora.

Dar momentul – cu puțin timp înaintea startului în noul sezon – și felul în care a avut loc acest atac verbal – fără ca Svitolinei să i se fi cerut părerea despre Simona Halep, fără să fi fost vorba niciun moment despre Simona – fac din acest gest unul fără precedent în elita tenisului mondial

Elina Svitolina, autoarea acestui gest total surprinzător și lipsit de fair-play, a reuşit să câştige la finalul acestui an Turneul Campioanelor. La întâlnirile directe scorul general este Halep – Svitolina 2-4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri