Caută
Close this search box.

Exclusiv Simona Halep: ”Acum sunt cu sufletul lângă fetele de la handbal, chiar dacă mă gândesc deja la Australian Open”

simona-halep

Nr-ul 1 mondial al tenisului feminin, Simona Halep, se află într-a 57-a săptămână ca lider WTA și urmează să fie desemnată principala favorită, pentru al cincilea Grand Slam consecutiv, la Australian Open, care se va desfășura între 14 și 27 ianuarie la Melbourne.

Până atunci mai e turneul de la Sydney, care începe pe 7 ianuarie, iar în aceste zile de decembrie – pe lângă debutul pregătirii fizice – Simona participă activ, înaintea Sărbătorilor, la viața sportivă a României, aflându-se alături de Nadia Comăneci și Ion Țiriac, la lansarea sălii de gimnastică a campioanei de la Montreal. ”… Da, mă gândesc intens la Australian Open, e și normal, anul trecut am ajuns în finală și am pierdut-o la limită, așa e sportul, câștigi și pierzi. Dar meciul meu din  semifinale cu Kerber a fost declarat cel mai frumos al anului 2018, eu am câștigat atunci și sunt mândră de asta. Am de apărat nu numai niște puncte acolo, dar și o imagine. Mă bucur mult că mai sunt 5 românce pe tabloul principal (n.red. Buzărnescu, Begu, Bogdan, Cârstea și Niculescu), trebuie neapărat să facem o figură frumoasă pentru România. Acum, însă, să ne concentrăm cu toții pe aceste minunate fete de la handbal, care au învins multipla campioana olimpică, mondială și europeană, Norvegia! Le țin pumnii, urmăresc toate meciurile  și mă bucură enorm forța, talentul și combativitatea lor. Așa trebuie jucat în orice sport, fără nicio frică, de nimeni ! Au un culoar bun către  seifinale și chiar către finală, dar eu le vreau campioane europene! Hai România ! ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri