Caută
Close this search box.

Fotbalist de top, la un pas de colaps în pauza meciului de primă ligă

Fostul dinamovist și internațional A, acum la CFR Cluj, George Ţucudean, a fost schimbat la pauză în mod forțat de antrenorul Antonio Conceicao, într-un moment în care echipa mai avea la dispoziţie o singură schimbare. Semnele indicau o serioasă problemă medicală, având în vedere că antrenorul campioanei efectuase deja două schimbări în prima repriză. Ei bine, golgeterul echipei avea pulsul foarte mare la pauză și acuza amețeli puternice, iar medicii i-au interzis să mai intre pe gazon.

A fost panică mare, mai ales că Țucudean (27 de ani) nu a avut niciodată probleme medicale, iar acum, brusc, acuza amețeli uriașe, stări de slăbiciune avansată, era deshiidratat și avea pulsul foarte mărit. El a fsot transportat de urgență la spital, unde a fost reținut pentru analize complexe.

Conceicao a fost nevoit să mute prima oară în minutul 32, când Moutinho a ieşit accidentat şi a fost introdus Omrani. În finalul primei părţi, Deac s-a accidentat după un duel cu Chamed şi a ieşit singur de pe teren, într-un picior. Ioniţă a fost trimis în teren. La reluare, puştiul Petrila l-a înlocuit pe Ţucudean, care nu s-a mai întors pe teren. Medicii de pe ambulanţă l-au consultat pe Ţucudean la pauză şi au sesizat faptul că avea pulsul foarte ridicat. Pentru a evita orice risc, medicii i-au interzis să mai intre pe teren. Atacantul şi antrenorul au înţeles că este cea mai bună decizie, astfel că Petrila l-a înlocuit pe vârful echipei naţionale.

Medicii l-au consultat pe Ţucudean după ce arădeanul a acuzat o stare de rău. Le-a transmis că nu se simte bine, chiar dacă nu a fost lovit de vreun adversar în prima repriză. După ce l-au consultat medicii au observat de unde provine starea de rău a jucătorului şi i-au spus că nu mai poate intra pe gazon. Spre finalul partidei, Ţucudean a fost transportat la spital, pentru a se afla cauza acestei probleme.

Petrila s-a descurcat onorabil la debutul în Liga 1 Betano, iar CFR Cluj a smuls un punct în final, scor 2-2, după gafa lui Iulian Cristea şi reuşita lui Omrani. Culio putea aduce victoria pe final, dar a irosit un penalty la ultima fază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri